Thursday, September 24, 2009

Produk Penjagaan Mata~PERMATA HIJRAHTONER HIDUNG
Price: MYR9.90

**Gatal muka, hidung berair, bengkak, tersumbat hidung, jerawat, jeragat, & parut kecil.
Cara Guna:Titik ke dalam hidung 2 titik pagi, 2 titik malam. Untuk jerawat, sapukan sahaja.
TONER MATA (PUTIH)
Price: MYR599.90

**special..
Paling Terbaik!! Sudah Terbukti!! Masalah silau mata....Insya Allah dengan izin Allah Ta'ala ramai yang telah sembuh!! Masalah katarak... InsyaAllah dengan izin ALLAH Ta'ala ramai yang telah sembuh tak perlu dibedah/laser. Masalah rabun yang disebabkan oleh kencing manis, mengurangkan "POWER" kaca mata telah ramai yang dapat melihat tanpa memakai kaca mata. INSYAALLAH DENGAN IZIN ALLAH TA'ALA.TONER MATA (PINK)
Price: MYR29.90

**Untuk peringkat permulaan rabun. Untuk mengurangkan "POWER" kaca mata, masalah rabun dekat dan jauh dan mencairkan selaput lendir yang tumbuh di dalam mata dengan izin ALLAH .....


TONER MATA (MERAH)
Price: MYR189.90

**
Masalah rabun malam, rabun ayam, masalah silau mata yang serius, masalah urat saraf mata yang serius, masalah retina rosak, masalah kornea koyak, masalah katarak yang lebih serius, masalah saluran air mata tersumbat, masalah kekeringan airmata, masalah mata yang sangat letih, masalah rabun dekat & rabun jauh yang lebih serius, masalah rabun yang disebabkan oleh penyakit kencing manis yang serius, mengurangkan "POWER" kaca mata yang melebihi 400 ke atas, mencairkan selaput lendir, menguatkan kembali urat saraf mata yang sangat lemah disebabkan laser atau pembedahan. Dengan izin ALLAH, insyaAllah sembuh dan tidak perlu di bedah atau laser dan tidak perlu berkaca mata lagi. InsyaAllah....


KAPSUL RESDUNG
Price: MYR29.90


**
Gatal hidung, berair hidung, nafas berbau, jerawat, pening kepala, alahan makanan laut, kelumumur, rambut gugur, gatal muka, menanah & berair telinga.
Cara Guna:Makan 2 biji pagi, 2 biji malam (selepas makan)


TONER MATA (HITAM & HIJAU)
Price: MYR59.90


**
Untuk masalah silau mata, masalah rabun dekat dan rabun jauh, masalah kornea mata, masalah katarak, masalah glukoma, masalah urat saraf, masalah rabun yang disebabkan kencing manis, mengurangkan "POWER" kaca mata dan mencairkan selaput lendir di dalam mata dengan izin ALLAH. InsyaAllah sembuh tidak perlu dibedah dan tidak berkaca mata lagi.


TONER MATA (BIRU)
Price: MYR12.90

**
Untuk cuci mata, gatal mata, berair mata, ketumbit dan mengeluarkan habuk dalam mata


BEDAK SEJUK AIR SEDUAN
Price: MYR15.90

**
Mencerah, melembut serta melicinkan kulit. Menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam dan gatal-gatal dimuka.
Cara Guna:Goncang dan sapu di muka bila perlu.


BEDAK RESDUNG
Price: MYR39.90
PnP: MYR0.00

**
Dirumus daripada herba-herba & mutiara berkualiti tinggi bagi tujuan membantu melegakan resdung & gatal-gatal di muka. Ia Juga dapat membantu menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam & parut nipis muka. Selain daripada itu ia juga membantu mencerahkan, melembut serta menyegarkan kulit muka.
Cara Guna:Goncang dan sapu di muka bila perlu.